Prva slova

Prva slova

Termin: srijeda 29. i četvrtak 30. svibanj 2019., od 18 sati

Lokacija: restoran Vinodol, Ulica Nikole Tesle 10, Zagreb

Cijena koja uključuje oba dana održavanja: 500 kn

Prva slova uvodna su radionica i upoznavanje s vinom, njegovim karakteristikama i stilovima. Kako bi se bolje razumjelo vino, njegova aromatika i struktura, prolazimo put od vinograda do čaše, razjašnjavamo metode koje se koriste u vinogradu i podrumu, upotrebu vinarske opreme. Razjašnjavamo kako je najbolje pristupiti kojem vinu, koju vinsku opremu koristiti i zašto te na koji način izvući najbolje iz pojedinog vina.

Radionica je podijeljena u dvije tematske strukture: prvi dan kušamo šest probranih bijelih vina, različitih stilova koje možemo naći na domaćem tržištu. Drugi dan donosi prohod kroz različite stilove crnih vina prisutnih na domaćem tržištu.

Pristup nam je od iznimne važnosti za uspjeh naših druženja. Važan preduvjet za uspješnu radionicu je vaša opuštenost i dobro raspoloženje. Atmosfera koju želimo postići trebala bi vam pomoći da brzo zaboravite na poslovne i svakodnevne obaveze te se prepustite istraživanju svijeta vina. U razgovoru se nastojimo prilagoditi vašim željama i znanjima kako bi maksimalno kvalitetno koristili vaše vrijeme. Naravno, tu smo da vam neke stvari koje niste znali razjasnimo, ali prvenstveno da vam pomognemo kako biste što kvalitetnije koristite vlastita osjetila u razotkrivanju svijeta vina.

Prijaviti se možete u nastavku:

 

Komentari

komentara