Pravopis

Pravopis

Termin: ponedjeljak 3. lipnja 2019. od 18 sati i srijeda 5. lipnja 2018. od 18 sati (očekivano trajanje oba dana do 20,00 h)

Lokacija: restoran Vinodol, Ulica Nikole Tesle 10, Zagreb

Cijena koja uključuje oba dana održavanja: 550 kn

Nakon Prvih slova, Pravopis vodi do najznačajnijih vinskih regija svijeta i donosi najpoznatije svjetske sorte i njihove ishodišne stilistike, dostupne na hrvatskim vinskim kartama. Sudionici na korištenje dobivaju i skriptu u kojoj se, uz brojne mape, nalaze i ostale informacije koje smatramo da će im trebati, ako žele ući još dublje u svijet vina.
Radionica je podijeljena u dvije tematske cjeline: prvi dan se obrađuju svjetske regije sa značajnim bijelim i pjenušavim vinima kroz sedam čaša raznolikih sauvignona, rizlinga, chardonnaya… Drugi dan bavimo se regijama u kojima nastaju najcjenjenija crna vina svijeta.

Pristup nam je od iznimne važnosti za uspjeh naših druženja. Važan preduvjet za uspješnu radionicu je vaša opuštenost i dobro raspoloženje. Atmosfera koju želimo postići trebala bi vam pomoći da brzo zaboravite na poslovne i svakodnevne obaveze te se prepustite istraživanju svijeta vina. U razgovoru se nastojimo prilagoditi vašim željama i znanjima kako bi maksimalno kvalitetno koristili vaše vrijeme. Naravno, tu smo da vam neke stvari koje niste znali razjasnimo, ali prvenstveno da vam pomognemo kako biste što kvalitetnije koristite vlastita osjetila u razotkrivanju svijeta vina.

Prijaviti se možete u nastavku:

Komentari

komentara